FREZZO DEN BOSCH

FREZZO DEN BOSCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 69 beoordelingen
16 jan 2022 om 19:28 Eten was prima maar ik had om 15:00 besteld en het eten was er pas om 17:00 echt bizar. Toen ik belde naar de zaak (tot 3 keer toe) nam er niemand op en kreeg ik alleen maar voicemail de hele tijd. Bizar slechte service en nog slechtere bezorging.
13 jan 2022 om 10:27 Lekkere broodjes en smoothies. Helemaal top!
6 jan 2022 om 13:19 Altijd lekkere broodjes en veel keuze. Bijna altijd netjes op tijd geleverd.
1 jan 2022 om 21:07 Heerlijk eten. Bezorging duurde erg lang.
19 dec 2021 om 18:44 Duurde 105 minuten voordat het geleverd werd. Restaurant was onbereikbaar. Enorm slechte service. Eten was wel goed. Wij bestellen hier nooit meer.
15 dec 2021 om 13:51 Lekkere broodjes en een leuke verrassing erbij (bakje met ijs), dankjewel. Leuke actie! We waren wat laat met bestellen, dus net drukke tijd. Begrijpelijk dat het langer duurt, dus geen klachten.
12 dec 2021 om 18:35 Broodjes waren wat karig belegd. Niet gewend van hun.
6 dec 2021 om 13:33 Er zat heel weinig vlees op de broodjes en de uiteinden waren heel hard en droog
25 okt 2021 om 14:57 Sandwiches oké. Bubble waffles hééérlijk, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en ijs verrassend niet gesmolten
17 okt 2021 om 14:10 Nick goei ventje
8 okt 2021 om 8:39 Bezorgtijd was super snel! De tosti was nog heerlijk warm. De tonijn is wat flauw van smaak maar dat is een kwestie van eigen smaak! Alles zag er wel super lekker uit! Zou hier zeker nog een keer bestellen.
22 sep 2021 om 14:26 Tevreden klant! Goed eten en op tijd bezorgd!