FREZZO DEN BOSCH

FREZZO DEN BOSCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frezzo Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 19:35 Broodje CBT besteld zat erg weinig op en de kip was niet lekker. Zeker geen aanrader. Bezorging was wel goed.
2 jul 2022 om 15:05 Lekkere verse broodjes
15 jun 2022 om 15:36 Helaas werd een werd een sandwich kip geleverd ipv de bestelde carpaccio. Het brood was een beetje taai. Wel voldoende belegd. Bezorging was snel.
28 mei 2022 om 18:15 Helaas klopte er niets van de bestellen, smaken verkeerd en was niet compleet.. helaas niets anders aan te doen dan blijkbaar m’n naam opschrijven en bij de volgende keer in de salon het alsnog te krijgen.. jammer!
22 mei 2022 om 19:43 Het ijs was weer heel erg lekker
21 mei 2022 om 17:02 Eten was lekker. Duurde alleen ruim een uur
21 mei 2022 om 12:07 Het stokbrood met krab salade was echt lekker en de halve liter ijs is één van de lekkerste die ik ooit geproeft heb. Heb 1 min puntje en dat is dat ik maar een halve liter ijjs kan bestellen en voorheen 1 liter bak iik hoop dat dit weer terug Ma
17 mei 2022 om 13:39 Eten werd snel geleverd en de broodjes waren goed belegd en vers. De tosti's waren ook super lekker met een sausje erbij! Ik bestel vaker.
16 mei 2022 om 11:08 Prijs kwaliteit verhouding zeer slecht! Zo wat een kale broodje ontvangen met weinig beleg. Ik had een dikke stokbroodje met maar een plakje carpaccio en het was zo droog. Hier betaal je dus dik €7,50 voor. Jammer
21 mrt 2022 om 14:40 Broodje and appelflap loose in the bag so broodje had fallen apart and its sauce was on the appelflap - not ideal. Delivered 15 mins early
18 mrt 2022 om 14:03 Lekkere en verse broodjes. Wat later bezorgd dan was aangegeven, maar waarschijnlijk door drukte.
21 feb 2022 om 8:12 Sandwich was very dry, no spread at all, not even some butter. Smoothies tasted nice though Delivery was exactly when scheduled